Υλικά
Πίτα για σουβλάκι μεγάλη, καλαμποκιού κατά προτίμηση
Πουμαρό
Λαχανικά της αρεσκείας σας (ντομάτα, πιπεριά, μανιτάρια φρέσκα κ.τ.λ.π)
Αλαντικά της αρεσκείας σας (Ζαμπόν, Μπέϊκον, λουκάνικο, πεπερόνι κ.τ.λ.π)
Τυρί κίτρινο τριμμένο κατά προτίμηση τύπου γκούντα
Ρίγανι
Βασιλικό ξερό
Ζάχαρη
Πιπέρι μαύρο
Εκτέλεση
Σε ένα μπολάκι βάζουμε λίγο πουμαρό, μια πρέζα ρίγανι, μια πρέζα βασιλικό, μια κουταλιά του γλυκού ζάχαρι, λίιιγο πιπέρι μαύρο και ανακατεύουμε.
Τοποθετούμε την πίτα στο ταψί με το αφράτο μέρος προς τα επάνω και απλώνουμε το μίγμα που μόλις ετοιμάσαμε σε όλη την πίτα αφήνοντας 2 εκατοστά περίπου καθαρό γύρω γύρω.
Απλώνουμε λίγο τυρί σε όλη την επιφάνεια για να κολλήσουν τα υλικά.
Τοποθετήστε τα υλικά ομοιόμορφα μέχρι το σημείο που έχει καλύψει την πίτα η σάλτσα.
Τέλος καλύπτουμε καλά όλα τα υλικά με το κίτρινο τυρί
Ψήνουμε για 10 - 13 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς
Αυτό ήταν...
Καλή όρεξη...
Πίτα για σουβλάκι μεγάλη, καλαμποκιού κατά προτίμηση
Πουμαρό
Λαχανικά της αρεσκείας σας (ντομάτα, πιπεριά, μανιτάρια φρέσκα κ.τ.λ.π)
Αλαντικά της αρεσκείας σας (Ζαμπόν, Μπέϊκον, λουκάνικο, πεπερόνι κ.τ.λ.π)
Τυρί κίτρινο τριμμένο κατά προτίμηση τύπου γκούντα
Ρίγανι
Βασιλικό ξερό
Ζάχαρη
Πιπέρι μαύρο
Εκτέλεση
Σε ένα μπολάκι βάζουμε λίγο πουμαρό, μια πρέζα ρίγανι, μια πρέζα βασιλικό, μια κουταλιά του γλυκού ζάχαρι, λίιιγο πιπέρι μαύρο και ανακατεύουμε.
Τοποθετούμε την πίτα στο ταψί με το αφράτο μέρος προς τα επάνω και απλώνουμε το μίγμα που μόλις ετοιμάσαμε σε όλη την πίτα αφήνοντας 2 εκατοστά περίπου καθαρό γύρω γύρω.
Απλώνουμε λίγο τυρί σε όλη την επιφάνεια για να κολλήσουν τα υλικά.
Τοποθετήστε τα υλικά ομοιόμορφα μέχρι το σημείο που έχει καλύψει την πίτα η σάλτσα.
Τέλος καλύπτουμε καλά όλα τα υλικά με το κίτρινο τυρί
Ψήνουμε για 10 - 13 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς
Αυτό ήταν...
Καλή όρεξη...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου