Υλικά
8 αυγά (από αλανιάρα κότα)
250 γρ. φέτα μέτρια η σκληρή
Μισό ποτήρι ελαιόλαδο
Ρήγανι
1 κρεμμύδι
λίγο μαϊντανό
λίγο σκόρδο
1 ντομάτα
1 χυμό ντομάτας (πουμαρό)
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση
Σπάμε τ΄αυγά σ΄ενα μπώλ (όχι χτύπημα)
Κόβουμε την φέτα σε μικρό καρέ (κύβους - ζάρια)
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο, τον μαϊντανό, την ντομάτα.
Σωτάρουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι με το ελαιόλαδο το κρεμμύδι, προς το τέλος ρίχνουμε το σκόρδο την φρέσκια ντομάτα.
Ρίχνουμε τ΄αυγά και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένα μίγμα
Ρίχνουμε τον χυμό και ανακατεύουμε μέχρι να τραβήξει κάπως τα πολλά υγρά.
Αλάτι πιπέρι
Και αυτό ήταν...
Σερβίρουμε σε πιατέλα ρίχνοντας πάνω την φέτα, την ρίγανι, τον μαϊντανό
Καλή όρεξη...
8 αυγά (από αλανιάρα κότα)
250 γρ. φέτα μέτρια η σκληρή
Μισό ποτήρι ελαιόλαδο
Ρήγανι
1 κρεμμύδι
λίγο μαϊντανό
λίγο σκόρδο
1 ντομάτα
1 χυμό ντομάτας (πουμαρό)
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση
Σπάμε τ΄αυγά σ΄ενα μπώλ (όχι χτύπημα)
Κόβουμε την φέτα σε μικρό καρέ (κύβους - ζάρια)
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο, τον μαϊντανό, την ντομάτα.
Σωτάρουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι με το ελαιόλαδο το κρεμμύδι, προς το τέλος ρίχνουμε το σκόρδο την φρέσκια ντομάτα.
Ρίχνουμε τ΄αυγά και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένα μίγμα
Ρίχνουμε τον χυμό και ανακατεύουμε μέχρι να τραβήξει κάπως τα πολλά υγρά.
Αλάτι πιπέρι
Και αυτό ήταν...
Σερβίρουμε σε πιατέλα ρίχνοντας πάνω την φέτα, την ρίγανι, τον μαϊντανό
Καλή όρεξη...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου